Trendiga badkläder 2019

Precis som vanliga kläder, kommer även badkläder in och ut i mode. Vill du hålla dig snyggast på stranden eller känna dig bekväm när du badar, är det roligt att hålla dig uppdaterad. År 2019 kan sammanfattas som året att ta plats i dina badkläder. Mycket färg och mönster som inte gör sig blyg och som låter dig få den uppmärksamhet du förtjänar. Detta är året då mode tar sin plats som modig och inte ber om ursäkt för det. Följ dessa trender för att vara på toppen av modet.

Färgstarka badkläder

Oavsett om du går klädd i en baddräkt eller en bikini, ska de vara i klara och starka färger. Färgen får gärna vara iögonfallande och ha lite chock till sig. Färger som riktigt står ut är bland annat citrongul, knallblå och chockrosa. Helst ska du inte blanda för mycket färger, utan håll dig till enfärgat. I vissa fall går det bra om du tar in två nyanser av samma färg på samma plagg. Men låt de starka färgerna skrika för sig själva och ta den plats de vill.

Massa mönster och detaljer

Trendiga badkläder 2019

För att ackompanjera de starka färgerna är det även populärt med att använda mönster av olika slag. Det som är väldigt inne är att ha bland annat blomstermönster och tropiska blad. Allt som har med växtlighet och naturen är bra och skapar ett liv i badkläderna. Här behålls gärna de starka färgerna för att fortsätta med att stå ut och tillkalla mer uppmärksamhet. Du kan välja de som har en färgglad bakgrund och färgglada blommor. Annars går det även bra att ha en svart bas och många färgglada blommor ovanpå.

Förutom blomstermönster är även randigt väldigt populärt. Det är väldigt klassiskt och kommer tillbaka under 2019 ännu en gång. Alla ränder ska alltid gå lodrätt för att skapa en snygg figur. Om du väljer randigt mönster ska du dock inte ha färgglada badkläder. I de fallen ska du ha svartvitt eller en dämpad rödaktig ton i dina ränder. Under 2019 är det mer vanligt att använda dig av smalare ränder. Tidigare har det varit inne med stora och breda ränder, men nu är det de smala som är efterlängtade.